Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Het einde van het jaar nadert. Voor veel mensen een tijd van bezinning, terugkijken op het oude jaar en vooruit kijken naar het nieuwe jaar. Voor mij geldt dat ook. 

Terugkijkend op dit jaar is mijn nieuwe functie in loondienst als praktijkondersteuner van de bedrijfsarts natuurlijk de grootste verandering. De functie is erg leuk om te doen en ik heb fijne collega’s om mij heen. Alles wat ik in mijn loopbaan heb gedaan, komt in deze functie bij elkaar. Kortom ik heb het daar erg naar mijn zin.

Slim omgaan met je energie betekent keuzes maken. Ik heb daarom de knoop doorgehakt en na ruim 14 ½ jaar besloten dat dit mijn laatste nieuwsbrief is. Nu wil ik mijn tijd en energie aan andere zaken besteden.

Ook de diensten die ik aanbied vanuit mijn eigen bedrijf ga ik verminderen. Mensen die op zoek zijn naar individuele begeleiding stuur ik graag door naar goede en ervaren collega’s van mij.

Workshops, trainingen en lezingen geef ik alleen nog voor bedrijven en (patiënten)organisaties. Ik organiseer ze niet meer zelf. 

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn columns voor het ReumaMagazine of andere magazines? Kijk dan regelmatig op deze website, volg mij op LinkedIn of Instagram, of abonneer je op mijn Facebookpagina

Ik wens je hele fijne feestdagen en een mooi, inspirerend en gezond 2023 toe. 

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
Linkedin
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2008 – 2024 Annemiek de Crom | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Ga naar de inhoud