Onderstaande informatie geeft je gereedschap om plezieriger te leven en te werken met een chronische aandoening

Hieronder vind je informatie die ik gratis met je deel. Ik vind het belangrijk om waardevolle informatie aan te bieden aan mensen met reuma of een andere chronische aandoening. Diverse tips die je op weg helpen naar een prettig leven en werken met een chronische aandoening.

In de checklist ‘Werken met reuma‘ en het e-book ‘Reuma in je lijf, 5 eye-openers voor meer energie‘ staan praktische handvatten die je helpen om te gaan met jouw vorm van reuma. 

De e-books zijn ook geschikt voor mensen met een andere chronische aandoening waar vermoeidheid, pijn en verminderde energie een rol spelen. 

Vraag het e-book en de checklist gerust aan. De checklist en het e-book krijg je bij de nieuwsbrief (1 x per maand). 

  • Heb je een vorm van reuma en moeite je werk vol te houden?
  • Heb je behoefte aan tips voor je re-integratie?
  • Wil je weten hoe jij je ambities met je gezondheid kunt combineren?
  • Heb jij een vorm van reuma? Bijvoorbeeld reumatoïde artritis, spondyloartritis (onder andere de ziekte van Bechterew), jeugdreuma, (poly) artrose of fibromyalgie?
  • Worstel jij met vermoeidheid en verminderde energie?
  • Heb je te maken met een wisselend energieniveau?

Herkenbaar? Wil je weten wat je eraan kan doen?

Ik bied ik je een serie Fit met Reuma aan. Handig voor als je zelf een vorm van reuma hebt en voor zorgverleners die mensen tips en adviezen willen geven.

Deze checklists geven je handvatten om het werken met een chronische aandoening makkelijker bespreekbaar te maken. Met praktische tips en adviezen om direct mee aan de slag te gaan.

Niet alleen jij worstelt met reuma en je werk.

Ook leidinggevenden, huisartsen, specialisten en andere zorgverleners hebben vaak behoefte aan handvatten hoe dit onderwerp bespreekbaar te maken en waar op te letten.

Daarom heeft het platform Fit for Work deze checklists ontwikkeld. Deze checklisten zijn voor werknemers met een chronische aandoening, hun werkgever, zorg- en hulpverleners.