Workshop Grip op je vermoeidheid

Voor mensen met een vorm van reuma of andere chronische aandoening waarbij het energieniveau per dag wisselt en daar graag meer grip op willen krijgen.

Vermoeidheid is een van de vervelendste dingen als je een vorm van reuma of andere langdurige gezondheidsklachten hebt. Je energieniveau wisselt vaak per dag en je wilt daar graag meer grip op krijgen.

Wil je weten hoe je op een flexibele manier meer grip op je vermoeidheid of verminderde energie kunt krijgen zodat je toch kunt doen wat jij graag wilt? Doe dan mee met deze workshop.

Herken je dit?

  • de ene dag kun je van alles en de volgende dag bijna niks
  • je gaat regelmatig over je grenzen en baalt daarvan
  • je hebt weinig vertrouwen in je lichaam en je durft daardoor steeds minder te doen
  • je zoekt manieren hoe jij je vermoeidheid en pijn kunt hanteren

 

Vermoeidheid is een van de vervelendste aspecten als je een chronische aandoening hebt. Bij veel reumatische aandoeningen wisselt je energieniveau per dag.  Dat is voor jezelf vaak al onbegrijpelijk en frustrerend, je omgeving snapt er ook vaak niks van met allerlei misverstanden tot gevolg. Omdat je energieniveau wisselt en je er soms geen idee van hebt hoe dat komt, ligt onzekerheid op de loer en neemt het vertrouwen in je lichaam af. Je durft steeds minder of je trekt je er niets van aan en gaat maar door. Tot je lichaam vanzelf ‘stop’ zegt.

“Dank je wel Annemiek voor de fijne workshop ‘Grip op je vermoeidheid’ een aanrader zeker voor mensen met artrose!”

Hanneke

Stel je eens voor dat je meer grip op je vermoeidheid hebt en je daardoor

  • meer vertrouwen hebt in je lichaam
  • makkelijker communiceert met je omgeving omdat je beter aan kunt geven wat je wel kan en wat je beter kunt laten
  • niet meer tegen drukke dagen opziet
  • makkelijker je grenzen stelt
  • meer energie overhoudt

 

Wil je dit ook? Doe dan mee met deze workshop. In een dagdeel leer je hoe jij op een flexibele manier grenzen stelt. En als je eens over je uiterste grens heengaat wat je dan kunt doen om daarvan zonder kleerscheuren te herstellen. Je zult merken dat als je het systeem eenmaal doorhebt, een terugval in je gezondheid je niet meer van je stuk brengt. Zo krijg je meer grip op je vermoeidheid.

Deze methodiek werkt zowel op korte- als lange termijn en helpt je een stevig fundament te leggen waardoor je weer met een gerust hart plannen kunt maken. Daarbij is het ook echt leuk is om hiermee bezig te zijn.

Gun jezelf een stevige basis. Doe mee met de workshop.

“Het is fijn om met ‘lotgenoten’ te praten over je verminderde energie en van Annemiek sturing te krijgen in deze gesprekken. Zij geeft waardevolle aanvullingen, tips en handvatten.”

Marjan

“Een praktische workshop waar je meteen wat aan hebt. De sfeer is goed, er is ruimte om van elkaar te leren én over jezelf te leren hoe je vermoeidheid nou eigenlijk in elkaar zit.”

Suus

Waar kan ik workshop volgen?

Deze workshop geef ik bij patiëntenorganisaties en als bijscholing voor zorgverleners, professionals arbeid en gezondheid en sporttrainers.

Investering

Neem hieronder contact op voor een offerte op maat.

Doe je ook mee?

Ik kijk er naar uit om met je samen te werken. Je bent van harte welkom.

Vragen?

Heb je vragen? Stel je vraag hieronder of neem telefonisch contact op via: 033- 4 751 681. Ik beantwoord je vragen graag.