Training handig communiceren op je werk

Twijfel jij ook wel eens of je het op je werk moet vertellen dat je een chronische aandoening hebt? En zo ja, wat zeg je dan en wanneer? Tegen wie zeg je wat en op welk moment. Daar kun je behoorlijk mee in je maag zitten.

Wil je ook meer rust tijdens de gesprekken die je op je werk voert? Met je leidinggevende, collega’s of bedrijfsarts? Doe dan mee met deze training.

 • Zit jij je wel eens af te vragen of je op je werk moet vertellen dat je een chronische aandoening hebt?
 • Ben je zenuwachtig als je een gesprek met je leidinggevende hebt over je werk in relatie tot je gezondheidsklachten?
 • Zit je je suf te piekeren wat je in een gesprek tegen je leidinggevende of collega’s kan zeggen en hoe je dat kunt doen?
 • Twijfel je wel eens hoe je met onbgrip op je werk om kunt gaan?

Doe dan mee met de training ‘Handig communiceren op je werk’

Ik vond de training erg leerzaam en confronterend, leerzaam omdat er onderwerpen besproken worden waarover je weleens gehoord hebt maar nog nooit mee bezig bent geweest. Ook heeft het mij geleerd om rustiger naar situaties te kijken en dan pas te reageren. Wat voor mij ook erg zinvol was, was de cirkel met de dingen waar je wel invloed op hebt en de dingen waar je geen invloed op hebt. De workshop heeft mij meer rust gebracht, duidelijk en meer perspectief voor de toekomst.

Affiena

Communiceren doen we dagelijks en toch gaat er regelmatig wat mis. Dat is heel menselijk. Het gaat er niet alleen om wat je zegt maar ook om hoe je het zegt, wanneer je iets vertelt en tegen wie je het zegt.

Wil jij ook

 • meer rust in het voeren van gesprekken met je leidinggevende, bedrijfsarts en collega’s?
 • weten hoe jij je goed kunt voorbreiden op gesprekken?
 • voorkomen dat je de kluts kwijt raakt als het gesprek anders verloopt dan gedacht?

Doe dan mee met deze training.

Inhoud

In 2 dagdelen leer je

 • welke manieren van communiceren er zijn
 • hoe miscommunicatie in zijn werk gaat (en hoe je het voorkomt)
 • hoe je een gesprek voorbereidt zodat je niet meer van slag raakt als er onverwachte zaken aan de orde komen tijdens het gesprek
 • en natuurlijk is er voldoende tijd en ruimte om met jouw vragen aan de slag te gaan. 

Aan het eind van de training heb je concrete tips en handvatten en weet jij waar jouw kansen en valkuilen liggen in het handig communiceren op je werk.

De workshop ‘Werken met een chronische aandoening, effectief communiceren’ was intensief. Ondanks dat liep ik fris en vrolijk naar huis. Ik kreeg veel energie van al de aandacht en ook van de complimenten en van het opnieuw bewuster omgaan met communicatie en bewuster omgaan met mezelf (energieverdeling). Trouwens heb ik de groep en trainers als heel actief en meelevend ervaren.

Marika

Praktische informatie

Deze workshop geef ik bij patiëntenorganisaties en als bijscholing voor zorgverleners, en professionals arbeid.

Investering

Neem hieronder contact op voor een offerte op maat.

Vragen?

Heb je vragen? Stel je vraag hieronder of neem telefonisch contact op via: 033- 4 751 681. Ik beantwoord je vragen graag.