Het speelveld

Presentatie Spelen in het speelveld

Tijdens een online bijeenkomst is mijn uitleg over het gebruik van het speelveld opgenomen.  Die is nu ook voor iedereen beschikbaar. 

Als je een chronische aandoening hebt, krijg je vaak te maken met vermoeidheid. Een van de manieren om daar slim mee om te gaan is door te spelen in een speelveld. In deze presentatie leg ik het speelveld uit.

Als je het spelen in het speelveld beheerst, ga je op een flexibele manier met je vermoeidheid om waardoor er meer ruimte ontstaat om toch de dingen te doen die jij graag wilt. 

Als je de ondertiteling aan of uit wilt, klik dan in de balk onderaan op het tandwieltje naast het woord YouTube.  Klik op ondertiteling en klik daar Nederlands aan of zet het juist uit. 

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
Linkedin
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Annemiek

Arbeid en gezondheid loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Ik ben gespecialiseerd in werken met reuma en andere chronische aandoeningen waar vermoeidheid een grote rol speelt. Slim omgaan met vermoeidheid speelt een belangrijke rol.

Via mijn blog geeft ik tips, informatie, schrijf ik columns en deel ik nieuws. Mijn drijfveer is om moeilijke zaken te vertalen naar duidelijk informatie. Dit laatste doe ik ook op verschillende congressen, symposia en andere bijeenkomsten. 

Kun je wat hulp gebruiken? Neem gerust contact op.

© 2008 – 2023 Annemiek de Crom | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Naar de inhoud springen