Werken met Hashimoto

Podcast werken met Hashimoto

Op 28 september 2021 hebben Vera Kamphorst en ik een podcast opgenomen over werken met Hashimoto. Het was een erg leuk gesprek.

De ziekte van Hashimoto is een auto-immuunaandoening waardoor de schildklier trager gaat werken en minder schildklierhormoon aanmaakt. Ook bij deze aandoening spelen onzichtbare klachten als vermoeidheid, pijn en verminderde energie een grote rol.

Goed passend werk draagt juist bij aan je gezondheid. Maar hoe  zorg je ervoor dat je werk passend is of wordt. Zeker als je energieniveau dagelijks wisselt, of niet weet wat je rechten en plichten zijn om passend werk te krijgen. 

De podcast staat hieronder. 

Wil je meer weten over de ziekte van Hashimoto? Kijk dan op de website: www.hashimoto.nl

Podcast werken met Hashimoto

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Annemiek

Arbeid en gezondheid loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Ik ben gespecialiseerd in werken met reuma en andere chronische aandoeningen waar vermoeidheid een grote rol speelt. Slim omgaan met vermoeidheid speelt een belangrijke rol.

Via mijn blog geeft ik tips, informatie, schrijf ik columns en deel ik nieuws. Mijn drijfveer is om moeilijke zaken te vertalen naar duidelijk informatie. Dit laatste doe ik ook op verschillende congressen, symposia en andere bijeenkomsten. 

Kun je wat hulp gebruiken? Neem gerust contact op.

© 2008 – 2021 Annemiek de Crom | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Skip to content