Podcast multitasken

Vermoeidheid en een chronische aandoening is geen fijne combinatie. Slim omgaan met je energie is dan belangrijk. Daarom heb ik een podcast gemaakt over multitasken. We doen het dagelijks maar of dat altijd slim is?

Luister naar het antwoord ▼

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

2 reacties

 1. Is deze podcast ook beschikbaar in de podcast app van apple? Ik kan hem namelijk niet vinden maar het zou het luisteren onwijs vergemakkelijken 🙂

  1. Beste Ann,

   Leuk dat je reageert. Klopt, deze podcast is tot nu toe alleen via Soundcloud en YouTube te beluisteren. Daarvan weet ik zeker dat iedereen erbij kan. Ik zal eens kijken hoe dat werkt bij Itunes.

   Hartelijke groet,
   Annemiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Annemiek

Arbeid en gezondheid loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Ik ben gespecialiseerd in werken met reuma en andere chronische aandoeningen waar vermoeidheid een grote rol speelt. Slim omgaan met vermoeidheid speelt een belangrijke rol.

Via mijn blog geeft ik tips, informatie, schrijf ik columns en deel ik nieuws. Mijn drijfveer is om moeilijke zaken te vertalen naar duidelijk informatie. Dit laatste doe ik ook op verschillende congressen, symposia en andere bijeenkomsten. 

Kun je wat hulp gebruiken? Neem gerust contact op.

© 2008 – 2019 Annemiek de Crom | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap