Live op de radio bij Dit is de nacht NPO 1

Te gast bij NPO 1Dinsdagnacht 20 maart 2018 was ik te gast bij het radioprogramma ‘Dit is de nacht’ op NPO 1. De taxi stond keurig op tijd voor mijn deur om 01.10 uur. Gezellig kwebbelend reden we naar Hilversum door Soest omdat er op de A1 een file stond. Keurig op tijd kwamen we bij de studio aan. Althans dat dacht ik….

De beveiliger haalde mij snel uit mijn droom en gaf aan dat ik bij de verkeerde studio stond. Pffff. Gelukkig had de taxichauffeur mij gebeld op mijn 06 waardoor ik zijn telefoonnummer had. Hij bracht mij alsnog snel naar de goede studio. Een paar minuten voor de uitzending kwam ik binnenlopen. De regisseur gaf aan dat ze met mijn verhaal wilden beginnen.

Ze waren vooral benieuwd naar mijn ervaringen. Waar het bij mij mis was gelopen tijdens het werk meer dan 20 jaar geleden. Ik was mijn eerste 2 banen verloren terwijl dat achteraf onnodig was. In de loop van de uitzending kon ik gelukkig ook nog andere zaken kwijt over werken met een chronische aandoening.

Loopbaancoach Kitty van der Kroon en bedrijfsjurist Gerda de Jong waren ook aanwezig. We hadden 1½ uur de tijd, die vloog voorbij. Het was wel een belevenis.

Benieuwd naar wat ik heb verteld? Luister naar het programma

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Annemiek

Arbeid en gezondheid loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Ik ben gespecialiseerd in werken met reuma en andere chronische aandoeningen waar vermoeidheid een grote rol speelt. Slim omgaan met vermoeidheid speelt een belangrijke rol.

Via mijn blog geeft ik tips, informatie, schrijf ik columns en deel ik nieuws. Mijn drijfveer is om moeilijke zaken te vertalen naar duidelijk informatie. Dit laatste doe ik ook op verschillende congressen, symposia en andere bijeenkomsten. 

Kun je wat hulp gebruiken? Neem gerust contact op.

© 2008 – 2019 Annemiek de Crom | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap