Leefstijl voor mensen met reuma

Heb je een vorm van reuma en last van pijn, moeheid en verminderde energie?

Download het e-book ‘Reuma in je lijf. 5 basisingrediënten voor meer energie’ 

  • Heb jij een vorm van reuma? Bijvoorbeeld reumatoïde artritis, axiale spondyloartritis (onder andere de ziekte van Bechterew), jeugdreuma, (poly) artrose of fibromyalgie?
  • Worstel jij met vermoeidheid en verminderde energie?
  • Heb je te maken met een wisselend energieniveau?

Daar kun je behoorlijk gefrustreerd van raken zeker als je hoofd meer wil dan je lichaam aankan  Gelukkig kan het ook anders. Ben je benieuwd hoe je jezelf handig door slechte periodes loodst?

Ontdek de 5 basisingrediënten voor meer energie als je reumatische klachten hebt…

“Ik heb al redelijk wat lectuur over reuma gelezen (wat doe je anders als je op 30ste al 4,5 maanden thuis zit met pijn) en jouw boek heeft me toch de meest praktische informatie gegeven, waarvoor dank.”

Download het e-book  “Reuma in je lijf. 5 basisingrediënten voor meer energie”. In dit e-book staan tips en handvatten voor het leggen van een stevige basis hoe jij ondanks vermoeidheid, verminderde energie, pijn of andere beperkingen de veranderingen die je gezondheidsklachten in je leven teweeg brengen, kunt hanteren. Ondanks je klachten is het nog steeds mogelijk een zinvol en plezierig leven te leiden.

“Ik heb je e-book in goede orde ontvangen en ben onder de indruk van je compleetheid qua tips maar ook je filmpje op YouTube. Ben zelf ernstig slechthorend met een fors evenwichtsverlies en heb hard moeten werken om mijn vermoeidheid de baas te worden. Dat is me goed gelukt.”

“Ik heb je e-boek met plezier gelezen en het is opvallend makkelijk leesbaar. Vooral de toon van de tekst is prettig. Niet betuttelend maar helder adviserend. Een ander sterk punt is je eigen verhaal. Daarmee geef je aan dat je op meerdere fronten ervaringsdeskundig bent.”