Bijscholing of training op maat

Voor diverse organisaties en beroepsgroepen verzorg ik ook trainingen en bijscholingen die ik volledig aanpas aan de wensen, vragen en knelpunten van de deelnemers.

  • je hebt een intervisiegroep en wilt graag meer weten over werken met een chronische aandoening
  • je werkt bij een arbodienst en wilt graag een bijscholing over omgaan met vermoeidheid en verminderde energie op het werk
  • je wilt graag weten wat je als zorgprofessional kunt doen om mensen te ondersteunen op werkgebied
  • je werkt als HR professional en wilt meer weten over het ondersteunen van mensen met een chronische aandoening binnen de organisatie waar je werkt
  • binnen het bedrijf waar je werkt hebben jullie een verzuimteam en willen graag feedback over jullie aanpak met betrekken tot het begeleiden van mensen met een chronische aandoening
  • je hebt de tekst van de workshop ‘Grip op je vermoeidheid’ gelezen en wilt deze systematiek ook graag leren

 

Trainen met Annemiek de Crom is een belevenis. Annemiek weet als geen ander de kern te raken. Weerstanden worden omgebogen naar mogelijkheden. Mogelijkheden die praktisch toepasbaar zijn. Annemiek is een snelle denker die doen hoog in het vaandel heeft staan. Annemiek is rust, luisteren, durf, oprechte interesse en enthousiasme.

– Annemarie Sanders, adviseur communicatie

Voorbeelden van bijscholingen

  • Bedrijfsgezondheidszorg Amsterdam en Omstreken, regionale afdeling van de NVAB (Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde): Werken met een chronische aandoening kan als je weet hoe! Met aandacht voor de 4 succesfactoren om aan het werk te blijven.
  • Bijscholing over werken met reuma voor trainers Reuma Uitgedaagd!, een zelfmanagement training voor mensen met diverse vormen van reuma.
  • Verzuimmedewerkers Delta Loyd over werken met een chronische aandoening, kansen en valkuilen

Opvallend sterk vind ik de betrokkenheid van Annemiek bij mensen en zaken om haar heen. Ze is prima in staat om mensen aan zich te binden en een goed verhaal neer te zetten.

– Frans Prins, raadslid Amersfoort

Interesse in een bijscholing?

Mijn bijscholingen zijn altijd praktisch van aard en je gaat naar huis met handvatten en inzichten die je direct in de praktijk kunt toepassen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. stel je vraag hieronder of bel naar 033 4 751 681.

We gebruiken je gegevens alleen om je een e-mail terug te sturen of je te bellen om je vraag te beantwoorden.

Lees meer over hoe we met je persoonsgegevens omgaan