Ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor je congres, seminar of bijscholing? 

Tijdens congressen, seminars, gastcolleges, workshops en netwerkbijeenkomsten die te maken hebben met arbeid en/of gezondheid, spreek ik graag over dit thema aan de hand van verhalen uit de praktijk.

Daarnaast verzorg ik masterclasses en trainingen op maat. Of het gaat om een korte presentatie van 20 minuten, een lezing of een workshop van een aantal uur, in overleg is vrijwel alles mogelijk!

Deelnemers gaan naar huis met inspiratie, ideeën en concrete tips waarmee ze direct aan de slag kunnen.bijscholing

Referentie CCZW masterclass werken met een chronische aandoening

Ik vond de training erg leerzaam en confronterend, leerzaam omdat er onderwerpen besproken worden waarover je weleens gehoord hebt maar nog nooit mee bezig bent geweest. Ook heeft het mij geleerd om rustiger naar situaties te kijken en dan pas te reageren. Wat voor mij ook erg zinvol was, was de cirkel met de dingen waar je wel invloed op hebt en de dingen waar je geen invloed op hebt. De workshop heeft mij meer rust gebracht, duidelijk en meer perspectief voor de toekomst.

De 3 meest gevraagde onderwerpen

 • de 4 succesfactoren om te werken met een chronische aandoening
 • slim omgaan met vermoeidheid/ verminderde energie
 • communiceren op de werkvloer over arbeid en/of gezondheid

Ik heb genoten van je bevlogen woorden en praktische aanpak tijdens het symposium Fit for Work. Ik zal jou dan ook aanbevelen bij werknemers die op zoek zijn naar extra begeleiding op hun werk.


Annemiek heeft voor de Reumapatiëntenbond een lezing verzorgd met als onderwerp “omgaan met veranderingen”. Door de originele insteek, de laagdrempelige oefenvormen en duidelijke tips gaf zij een presentatie die bij de deelnemers enthousiast werd ontvangen. Ze is in staat om in een korte tijd een prettige sfeer in een groep te creëren.

Veel gevraagde trainingen

De trainingen die ik het meest verzorg voor diverse organisaties zijn: ‘Grip op je vermoeidheid/ Slim omgaan met vermoeidheid’ en ‘Handig communiceren op het werk’. Wil je daar meer informatie over, neem dan even contact op.

Dank je wel Annemiek voor de fijne workshop ‘Grip op je vermoeidheid’! Een aanrader zeker voor mensen met artrose!’

Opvallend sterk vind ik de betrokkenheid van Annemiek bij mensen en zaken om haar heen. Ze is prima in staat om mensen aan zich te binden en een goed verhaal neer te zetten.

Wie zijn de deelnemers?

De bijeenkomsten zijn zeer verschillend. Van 20 minuten spreken voor een volle zaal op een groot congres, tot trainingen van een dag voor 8 personen. Bijscholingen voor (zorg) professionals maken daar onderdeel vanuit. 

Deelnemers zijn:

 • bedrijfsartsen
 • casemanagers verzuim
 • verpleegkundigen en andere zorgverleners
 • ervaringsdeskundige coaches 
 • trainers zelfmanagementcursussen 
 • wandeltrainers
 • adviseurs werk en inkomen
 • en uiteraard leden van diverse patiëntenorganisaties 

Contact

Neem hieronder gerust contact met me op om de mogelijkheden en wensen van de lezing of training te bespreken.

Wil je me direct boeken voor een lezing voor op een congres of symposium? Neem contact op met Zij Spreekt